Dormir fent un nus

Ma Mestressa i Senyora m’ha fet veure, aquest matí, mentre Ella conduia per la carretera vella d’Alacant cap a l’aeroport, entre ametllers, que he après a dormir fent un nus. Us ho explico. Quan em va tocar la loteria de Nadal, el Nen i totes les altres i la vaig conèixer, ens fotiem sota els llençols, i després d’entremeliar-nos a tort i a dret, arriibava l’hora de fer nones. I jo m’apartava, perquè necessitava espai. Repeixo: espai. El llit no era mai prou gran per poder dormir amb plenitud. Vaig camí dels 3 anys amb Ella, i avui ja he superat plenament l’absurd desig d’espai. Ahir al vespre, com ja feia dies, vam fer un nus. I ben lligat, em vaig adormir, amb aquella son fonda i relaxant, quan una munió de coixins i tendreses diverses t’envolten i et tapen. Mmmhhhhhhh…. hi hauria de posar més m i més h…. I després que diguin que els homes, de mica en mica, no aprenem….

Quant a mmmhhhhhhh

mmmhhhhhhh... no sabria ben bé que dir... mmmhhhhhhh...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Dormir fent un nus

  1. Amelie diu:

    Bones!!!

    És maquissim l’escrit!!! Que us duri molt anys!!!

    Vagi bé!!

Els comentaris estan tancats.