Contradiccions catalanístiques

Ara que estem tots ilusionadets amb això de les consultes, la independència que s’acosta, i patapim patapam… jo m’estic trobant amb un fet que per molt que sospités, no m’hi arribo a acostumar. Potser us semblarà una tonteria, però per temes de feina i relacionat amb un projecte de web que estic duent a terme, m’està afectant en gran manera:[@more@]

Quatre escassos gats, una quantitat ínfima i microscòpica, fa les seves cerques a internet en català.

I dels que cerquen a internet en català, la immensa majoria ho fa des del google.es, enlloc de fer servir el google.cat.

I dels que fan servir el google.es, la majoria el tenen configurat en espanyol.

I tots plegats, repeteixo, quatre gats (i gatetes, of course).

La immensa majoria, cerca en espanyol. I quan veuen que la pàgina que han trobat i els interessa també està en català, cliquen tot joiosos, i a navegar una estoneta en català, que cal fer país.

Em podreu dir: en català no es troba res, hi ha molt poca cosa. Resposta 1: i menys que hi haurà, gràcies a tu. Resposta 2: si que n’hi ha, bé que de tant en tant en trobes, i t’agrada.

Jo crec que tot plegat, és com això de la independència: tothom diu que la vol, però també diuen que no pot ser. Els catalanets volen i dolen. Quin desastre, l’obstacle principal és la petitesa de la teva gent.

Enfí, alegria que són 4 dies!!! A més a més, com que pertanyo al sector optimista… apa, salutacions mainada!

Quant a mmmhhhhhhh

mmmhhhhhhh... no sabria ben bé que dir... mmmhhhhhhh...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.