Avui m’han “operat”

Si si, avui m’han operat, sense cometes. L’ull esquerra. Quatre gotes, mitja horeta amb els ullets tancats, seu aquí, posa la barbeta allà, agafa’t però tranquil que no et faré mal, i au, toc toc toc a l’ull, com si m’hi fotessin el dit amb una certa finor, un minutet tot plegat, i ja està. Sensació desagradable, molèsties i un cert malestar, però res d’important. Allò que s’havia d’arreglar, ja estava arreglat, via làser. He sortit caminant, carrer Muntaner avall.

Realment, és espatarrant. A mi només m’havien operat una vegada, i tammbé va ser l’ull esquera, amb 5 anyets. Quin horror. I ara, quaranta anys després, gotetes per aquí, làser per allà, i cap a casa tot passejant amb mon pare (que m’ha volgut acompanyar, si a mi m’impressiona, imagina-te’l ell), i aquí escrivint el post al cap d’unes hores.

Què voleu que us hi digui, a mi això de la tecnologia em té alucinat.

Quant a mmmhhhhhhh

mmmhhhhhhh... no sabria ben bé que dir... mmmhhhhhhh...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.