Sabata si, sabata no

Deu n’hi do si dona de si el tema aquest de la sabata del periodista cap en Bush.

Al President dels Estats Units, li tiren una sabata, un dels pitjors insults que pots rebre al país on estava donant la roda de premsa, i va i somriu i fa veure que no passa res. Com si enlloc d’un insult, hagués esquivat una bomba.

En una roda de premsa, impensable i innimaginable en cap país àrab, un periodista trenca les normes del respecte, fonament de la llibertat de premsa, i insulta al que se sotmet a les preguntes de la premsa.

A Occident, fora dels Estats Units, aplaudeixen al periodista, no se sap si perquè s’atreveix a fer allò que ningú té els daixonces de fer, o perquè li fot la sabata a en Bush, sense que importi massa el significat del llençament.

Allà a Irak, he llegit que avui han començat a llençar sabates contra les tropes nord-americanes. Podrien haver-ho fet abans, no?… enlloc de fotre bombes i suicidar-se a tort i a dret, imitant la violència dels invasors.

Quant a mmmhhhhhhh

mmmhhhhhhh... no sabria ben bé que dir... mmmhhhhhhh...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Sabata si, sabata no

  1. Et desitjo un feliç any nou!

  2. ANTONIO diu:

    Actualitzi senyor Nolla, que els seus fans el reclamen!

    Salut!

Els comentaris estan tancats.